Over

[v2c_row]

Over Ravenna

Ravenna is een juwelenwinkel in Antwerpen centrum waar vakmanschap en persoonlijkheid centraal staan. Wij verkopen een breed assortiment aan collecties van nationale en internationale ontwerpers, die allemaal een eigen uniek verhaal vertellen.

Niet de naam van de ontwerper, maar de kwaliteit van het product en de stijl van zijn creaties zijn bij ons van belang. Hierdoor kan je bij ons naast gevestigde namen ook nieuwe en jonge ontwerpers ontdekken.

Onze winkel is gelegen in de Nieuwe Gaanderij, midden in de Wilde Zee in Antwerpen. Deze buurt staat bekend als het trendy modehart van Antwerpen, waar veel bekende Antwerpse ontwerpers hun roots hebben.

Ons assortiment bestaat uit zilveren juwelen, juwelen in edelstaal en modejuwelen uit diverse materialen zoals brons, leder, email, plexi, rubber, en anderen. Ringen kunnen op maat besteld worden, en wij zijn altijd bereid om aanpassingen te doen om uw juweel nog beter te doen passen. Verder zijn veel artikelen ook op aanvraag verkrijgbaar in geel, wit, of roze goud

Omdat wij weten dat een juweel vaak veel meer betekent dan enkel een accessoire, is het voor ons prioritair dat u in alle rust kunt rondkijken en kiezen. Wij staan verder ook altijd klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het juweel dat het beste bij u past.

Het kloppend hart achter Ravenna is Isabelle De Beukelaer. Isabelle heeft door haar meer dan 30 jaar ervaring in de sector een uitstekend oog voor de tendensen in de juwelenbranche. Jaarlijks schuimt ze internationale beurzen af om op zoek te gaan naar nieuwe ontwerpers met een unieke visie. Op deze manier slaagt ze er in haar winkel steeds te vernieuwen, zonder zijn uniek karakter te verliezen.

 

[/vc_row]

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!